Onze missie

De kracht van HealthyQ zit hem in kennis en kwaliteit. Het hele jaar door bieden wij, op een milieubewuste manier, een grote variatie van vers fruit aan. Door te werken met regionale leveranciers kan HealthyQ een snelle service garanderen.

In de hele wereld leven er steeds meer mensen met Obesitas. Wat ooit werd gezien als een probleem van welvarende landen is nu een sterk toenemend wereldwijd probleem. Ongezond eten en weinig lichaamsbeweging zijn de grootste boosdoeners van dit probleem. HealthyQ frustreert zich dat weinig mensen inzien dat de eerste stappen voor een gezond levenspatroon eenvoudig te maken zijn. Met iedere dag minimaal 2 stuks vers fruit wordt het lichaam cruciaal anders gevoed. Werkgevers weten vaak niet dat zij deze cruciale verandering van hun werknemers eenvoudig kunnen beïnvloeden. Dit terwijl de kosten fiscaal aantrekkelijk zijn gemaakt door de overheid en dat zij er bovendien gezonde en dankbare werknemers voor terug krijgen…

Door werkgevers te inspireren met de gezonde en vooral eenvoudige mogelijkheden probeert HealthyQ te helpen met een gezond personeelsbeleid. Dit doen wij 100% uit onze passie voor groente en fruit. Zo bereiken werkgevers fitte werknemers en een gezond imago. Bovendien krijgen werkgevers er waardering en loyaliteit van de werknemers voor terug en is er een stevig fundament gelegd voor een lager ziekteverzuim.

HealthyQ levert wekelijks fruitschalen met vers seizoensgebonden fruit en levert dit keurig verzorgd in de kantines van de werkgevers. Naast het aantal stuks vers fruit wordt iedere fruitschaal decoratief aangevuld met extra fruit om de schaal mooi af te maken. Het fruit wordt aangeboden in brocante fruitschalen welke bij de volgende levering worden omgewisseld. Dit resulteert in een gezonde uitstraling van uw kantine en draagt de werkgever een deelname aan maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen doordat er met deze werkwijze geen afval is aan verpakkingen.

“Wij streven er naar om op een milieubewuste manier de werknemers van Nederland te voorzien van vers fruit op het werk.”