Waarom Fruit op het werk als goede gewoonte

Veel werknemers zouden meer fruit moeten eten om voldoende vitaminen, mineralen, vezels en anti-oxidanten binnen te krijgen. Door er een gewoonte van te maken. HealthyQ geeft u als werkgever deze mogelijkheid. Veel werknemers krijgen te weinig vitaminen en mineralen binnen zonder dat ze het zelf door hebben. Door vaker fruit te eten kun je deze tekorten op een gezonde manier aanvullen. De werknemer waardeert uw aanbod en wordt zo gestimuleerd meer fruit te eten en van gezonder eten een gewoonte te maken.

En u als werkgever investeert in een positiever en gezonder imago van uw bedrijf en uw medewerkers . Iedereen in de wereld wordt steeds bewuster van dagelijks gezonder leven. HealthyQ is als leverancier uw bijdrage als ondernemer. Ga mee in deze gezondheidtrend en draag bij aan een gezonde onderneming! Zie fruit op het werk als een investering in uw bedrijf. Naast het aanbieden van fruit als tussendoortje of tijdens de lunch aan uw medewerkers zal het ook bijdragen aan uw imago.

Laat het gezonde imago ook zien aan uw bezoekers en klanten en biedt tijdens een lunch of vergadering ook fruit aan. Het hele oude gezegde is zeker in de huidige tijd van toepassing.
An apple a day keeps the doctor away!

Ook de overheid ziet en vindt het belangrijk dat steeds meer mensen gezonder gaan leven. Om dit te stimuleren heeft de overheid het voor ondernemers fiscaal aantrekkelijk gemaakt om fruit op het werk aan te bieden. Zo is er voordeel voor u: gezondheid & voordelig!

96% van de werknemers consumeert, indien beschikbaar, fruit op het werk
85% van de werknemers zegt dat ze het fruit zouden missen bij stopzetting
97% van de werknemers beschouwt fruit op het werk als een teken van waardering door de werkgever
38% eet meer fruit dankzij fruit op het werk

Waarom fruit van HealthyQ?

Kennis van fruit

HealthyQ is opgericht door ondernemers die uit de groenten en fruit komen. Wij hebben jarenlang met fruit gewerkt en weten precies wanneer wij met seizoenen moeten overgaan en waar het beste en lekkerste fruit vandaan komt. HeathyQ start met het seizoen van een product als het vol van smaak is en stopt met een product als de smaak niet meer voldoet aan onze eisen.

Maatschappelijk verantwoord

Wanneer u kiest voor vers fruit op het werk of schoolfruit doneren wij een gedeelte van de marge aan stichting Woord en Daad. HealthyQ werkt nauw samen met deze stichting en probeert zo een bijdrage te leveren aan projecten in onder ontwikkelde landen. HealthyQ sponsort verder nog diverse lokale initiatieven en is zowel sponsor als kennis-partner in de publiek-private samenwerking ‘schoolfruit’ onder leiding van Wageningen University & Research. Ook heeft HealthyQ zich in 2015 aangesloten als partner bij Jongeren Op Gezond Gewicht.

Flexibel in klantgerichtheid

HealthyQ levert door heel Nederland, 6 dagen per week. U zit niet vast aan een contracten en kunt het programma per week aanpassen.

Vers uit de regio

HealthyQ streeft er naar om alle producten bij lokale telers in te kopen. Hierdoor garanderen wij u een vers product en wij weten zo ook waar het fruit vandaan komt en hoe het geteeld is. Zo ondersteunen wij de lokale telers.

Kennis van kwaliteit

Bij HealthyQ werken alleen inkopers en kwaliteitscontroleurs met kennis en ervaring in de groenten en fruit. Juist daarom treft u bij iedere levering weer manden aan met de beste kwaliteit fruit en vol van smaak.

Sterk in extra dienstverlening

HealthyQ is 6 dagen per week bereikbaar via de telefoon of e-mail. Als u een vraag heeft, geven wij altijd binnen 24 uur antwoord.